siis on hästi, kui Cennole ka mainisid. jama kui oleks unustanud

aga kui seda seadet edasi mõelda, siis kas see ei peaks alajuhitavust suurendama? samas akvaarium rajal nagu propeller kohati - kus see alajuhitavus siis on ikkagi

Noel kirjutas:Saime kokku ja ta mainis jah, et vaata miuke Akva Audi on, ma ei teadnud, et ta siukse masinaga sõidabaga sellest ilmselt see alajuhitavus ma pakun. Muidugi ega see 4wd mingi päris hästi keerav asi nyyd ei ole ka.
NFSTimukas kirjutas:SpcVnd kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Kupitzale toetumise eest, tahaks vaielda vastu aga enda seiskohta kahjuks tõestada pole võimalik. Peab leppima.See mis näha oli, hoidis vähemalt ära väljaspoolt rada möödumise, palju selle eest sai, siis teaks kumba eelistada kuigi kumbagi ei juhtunud(minu jutt põhineb enda pildis nähtu põhjal ja kordusest, mille nüüd kustutanud olen.).
sa eksisid seal kokku kolme punkti mõistes:
*Möödumine väljas pool rada: 10 sek/kord
*Kaasvõistleja väljasõidu põhjustamine: 10 sek/kord
*"Must" sõit (nt. kurvides möödumisel kaassõitja peale "toetumine" ): 15 sek. + hoiatus
Summa tuleks päris hea... sa olid sellest kolmikust viimane, kes sinna kurvi sisenes ja sisekurvis ei olnud ruumi isegi jalgratta jaoks. sa olid vähemalt kolme rattaga üle joonte, sõitsid kupitzale küljepealt sisse, mille tõttu ta spinnas ja rajalt välja lendas.
nujh, väljaspoolt rada möödumise osas võin ma nõus olla, olemine seal läks kitsaks. Aga kuidas Kupitza trajektoor teie pildis oli, minul oli nii, et tegi kellegagi võidu ja siis kupitz pidurdas kurvi keskel välisrajale(ligikaudu 1.5-2 auto ruum jäi sinna), mille põhjal tuli otsus möödasõitu üldse teha, sest uks oli täiesti lahti. Kahtlustan mingit läägi, kui see ei kattu. Mul alates telefoni ühendamisest Wifi ühendus ja üldse intenet kodus igast tsirkust korraldamas.
Umbes selline siis: (Oranz mina ja Kupitz sinine)
lamp kirjutas:mis ta ikka teeb, vötab osa enda alla, ehk et hoiab vörku nö kinni, ehk et kiiremat ühendust on vaja.. vöi et kes kasutab laua telefoni
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline