nii nagu ikka esimene söit läks aiataha juba alguses. Selle eest tänud timukale, kes ise arugi ei saanud et mind välja vajutas. Ehk et kuhu sa ronid? 2 autot körvuti ja sul on vaja veel sise kurvi ronida nii et 2 ratast vaevu rajal? Ja mul ei läinud kurv pikaks, vaid teine kord vöetakse selline trajektor et kurvist parem kiirendus tuleks. A noh toetame julmalt peale, ilma minu autopeale toetamiseta sa pole never sealt kurvist läbi saanud. ja järgmises kurvis olid rehvid mustad ja sinna see koht kadus, pärast veel seina ka just in case...a selleks ajaks oli mot juba pmst kadunud. Spc önneks ajastaks oma tagant sisse söidu täpselt öigesse kohta, läksin enivei boxi
hunduga oli koos tore söita küll ainult et ma olin ringiga maas

oleks vöinud mind tegelt läbi lasta, ehk oleks saanud ka tuules kuidagi soulile rohkem järgi vm. Lühikeste ringide häda see värk. Löpus tuli korra "elu" vahele seestap parkisin auto lihtsalt ära ja jäin löppu ootama. (järgmiseks söiduks vöib mul pp samaks jätta st juurde pole vaja)
Teine söit, noh ideaalne, ainult saatana nikson, veinitas ühejutiga löpuni, seda poleks küll arvanud

58362444 küsida vöib köike, vastuseid ei saa millegile.