NFSTimukas kirjutas: olenemata suurest 1,3t massist
NFSTimukas kirjutas: (loodan, et rada on kurvilisem, sirgekiirust ei saa mitte mingi valemiga enam juurde)
lamp kirjutas:ok nüüd virisen.
kui keegi söidab nö rattapunaseks, minu esimeses söidus lees ja teises karel vastavalt siis vasak esimene ja parem tagumine oli vist. Mis saab? ületad jooni saad karistuse pluss lisa boxi et korda saada?
Söitudest endast nii palju et mölemas ratas punaseks ja impreza on masendavalt aeglane vörreldes möne teisega (mazdad, nsxid jne) miks selle autoga söidan..noh own one drive one...oma vaba valik![]()
ps küll ma sellest audist jagu saan
lees00 kirjutas:töpsusta kus ma sul ratta punaseks ajasin.. vaatasin kordusest kuni sinu I boksini... ei ole sul auto punane..
sõidust... alguses oli vähe julm esimesed kurvid.... käis suht kummituba.
lühidalt- lahe sari tundub tulevat. ootan juba järgmist etappi
lamp kirjutas:sel juhul pole ju tegelikult vahet..oleks vöinud oma listi panna 3 mazdat ja 2 nsx-i see win win...sest no sry eri varjatsioonid samast autost. Mängu enda möttes on siiski tegu samade autodega lihtsalt märk teine. Sry aga see ei ole päris öige asi, sel juhul peaks karel saama söita eu versioon mazda rx7-ga jne....
ja mis sellest ratta punaseks söitmisest saab? idee pooles oleks pidanud esimeses söidus 2x boxima ja teises noh poleks seda vajadust üldse olnud....
konka kirjutas:Teises sõidus teise ringi alguses surus wirx mind rajalt välja ja lõi mul esimese ratta punaseks. Mõtlesin et selle pärast pole vaja boksi minna, sest boksis käiguga ma kaotaksin hulga kohti. Sõitsin siis lõpuni rool vildakalt käte vahel.
konka kirjutas:Teises sõidus teise ringi alguses surus wirx mind rajalt välja ja lõi mul esimese ratta punaseks. Mõtlesin et selle pärast pole vaja boksi minna, sest boksis käiguga ma kaotaksin hulga kohti. Sõitsin siis lõpuni rool vildakalt käte vahel.
lamp kirjutas:konka, ei teinud sulle meelega haiget kvalis..aga mötle nüüd natuke, pikas lauges kurvis väljast mööda söita? kas ikka on parim möte?
Ja mis puutub nsx-idesse siis au meeste värk, isiklikult vahetaks auto välja. Sest noh jutt oli samast kerest, egas pole meie süüdi et mazda igale turule auto nime ei muutnud ja et nissan silviat pole infiniti nime all.
A kuidas selle ratas punaseks ja joone eest karistused otsa asjast arusaada vöi et mida teha?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline