Mõni nankangi fänn tõesti lükkab plastiku alla

SpcVnd kirjutas:ära väga kurvasta. esimese etapi vb venid, aga PP boonus teeb oma töö pärast. ja ei maksa unustada ka vihma võimalust
konka kirjutas:krt sai täna proovitud seda audit no üldse ei jõua edasi minna. Uimane nagu kana. Ei taha audit, tahan Prelude'iKahju
Kodutöö jäi tegemata nüüd tulemus käes.
NFSTimukas kirjutas:VIHM?!?! Supraga? puhas enesetapp juuu.......
konka kirjutas:NFSTimukas kirjutas:VIHM?!?! Supraga? puhas enesetapp juuu.......
Sulle ju meeldivad ekstreemsed olukorrad. Naudi siis
Kahtlen, kas sul see Supra ja üldse meil ülejäänutel ka masinad kunagi täistuuningut näevad. Selleks, et max tuuning sarja jooksul peale saada, peab kas väga algaja sõitja olema või siis häbematult palju sõite vahele jätma, muud võimalust mina ei näeNFSTimukas kirjutas:Tuli meelde, et Supra RZ täis tuuningus nürpal 100% märjaga väga juhitamatu, et vb olen siis pääsenud.![]()
Testida ka ei soovi, tahaks näha, mis see Supra päris sõidus suudab ilma, et näppima midagi läheksin.
Tuleb siis pime ka, kui juba vihm langeb?
lamp kirjutas:millal siis esimene söit toimumas? tuleks ka rajale :P
SpcVnd kirjutas:esimene etapp 2. märtsil
Hundikutsu kirjutas:Kahtlen, kas sul see Supra ja üldse meil ülejäänutel ka masinad kunagi täistuuningut näevad. Selleks, et max tuuning sarja jooksul peale saada, peab kas väga algaja sõitja olema või siis häbematult palju sõite vahele jätma, muud võimalust mina ei näeNFSTimukas kirjutas:Tuli meelde, et Supra RZ täis tuuningus nürpal 100% märjaga väga juhitamatu, et vb olen siis pääsenud.![]()
Testida ka ei soovi, tahaks näha, mis see Supra päris sõidus suudab ilma, et näppima midagi läheksin.
Tuleb siis pime ka, kui juba vihm langeb?![]()
Vaatasin ka sõitjate masinad üle ja sellist masinat ka ei näinud, millel 450 PP juurde jõudmine oleks ligilähedane max PP-le. Unustage max PP, peale esimest etappi oleme kõik võrdsed![]()
Supra RZ niipalju, et kui ise seda testitud sai, siis vähemalt esimese etapi seades, oli masin väga hea juhitavuse ja stabiilsusega, paraku minu jaoks liiga stabiilne (iseloomu polnud).
soulbleed kirjutas:eile putitasin oma mersut silverstoni rajal .sain ajaks 2,19.xxx teab ehk keegi oma aega öelda? oleks mingigi võrdlusmoment. wirxi nsx oli kiirel rajal enam ,kui 2 sek kiirem kahtlane kas see pp värk seda vahet kuidagi korvab eks paistab.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline