Tänane osavõtt oli vägagi küsimärgiga. Peale kooli olin nagu nii väsinud, et täitsa lõpp kohe. Siis vahepeal värskenesin ja kinnitasin oma osavõttu aga siis jälle tuli uni jähkralt kallale ja hakkasin jälle kahtlema. Siiski tulin sõitu ja oletasin sama stardiaega nagu ikka olnud on, eksisin ja teemat ei lugenud ka enne. Minu viga, vabandan minu poolt tekitatud ebamugavuste pärast.
Sõidust,
Esimene sõit oli alguses väga pingeline, sai koha eest paljudega rebitud. Tükk aega sai kupitzaga koos sõidetud ees otsas. Täna tekitas mulle õnnetust üks mitte mind nägija, ehk missasja. Iga kord kui ta mööda sõitis, juhtus kõkkupõrge. Esimene kord juhtus tagumises laias U-kurvis, pidurdasin ja siis järsku tinaraske RX-7 FC lendab tagant sisse ja tagurehv kergelt punane. Replays ma seda ei näinud millegi pärast, võibolla oli nii kerge vigastus, et replay seda ei fikseerinud. Õnneks see vigastus mu taktikat eriliselt ei muutnud, ainult rehv kulus ring varem eest ära, kui oli vaja. Teine kokkupõrge oli raja ida osa looklevates kurvides, kus vajutas mind peaaegu välja, auto sain õnneks kontrolli alla. Sõidu lõpu poole muutusin natuke lohakaks sõidustiilis, põnev sõit sai otsa ja väsimus tuli uuesti kallale, loodan, et see saatuslikuks ei saa. Esialgn teine koht on igati korralik tulemus siiski.
Teine sõit oli äärmiselt hea stardiga. Tänu sellele sain ka kiirelt ette otsa ja siis oli ainult vaja pääseda mööda 2 masinast ainult. Neist sain mööda turvaliselt ja siis tuli lees natuke pinget tekitama oluliselt kiirema masinaga. Leesi sõiduvea tõttu sain kergelt tagasi oma endisele positsioonile. Edasi kulges sõit üksilduses ja lootuses, et VVirx mingi imesõiduga tagant ohustama ei tule. Esimene koht on hea sarja lõpetus minu poolt.

Soomlaste poolt siia jõudnud hea sarja formaat. Sarja algus oli mulle künklik, auto polnud üldsegi mitte heas seades ning ei kahtlustanud ka seda väga. Paljudel olid sellised tippmasinad selles klassis nagu NSX, S2000 ja MR2.
Õnneks mures foorumi kaaslased panid mind mõistma, et selles autos on potensiaali rohkem ja nii ma Supraga kõrgete kohtade eest püüdlema hakkasin. Kahju on 10.etapist, mis häiriva juhtme tõttu PS3 välja lülitas ja sõitu ei lubatud enam.

Tubli auto igatahes oli, alahindasin seda algul liiga palju.

(PS. see pilt tehtud 2 sõidu kiiremal ringil.

õnneks ainuke selline)