SpcVnd kirjutas:päris reaalajas see pilt nüüd ka ei ole - nägin seda fotot, kui teema jaoks pilti googeldasin. hetkel 7 kraadi sooja ja tibutab. õhtuks tõmbab kuivaks ära
Hetkeline lumi oli.
Ise ka google kaudu selle võtsin, tunnistan ülesse. liba-reaalaja pilt.
EDIT Sõidu kommentaar:
Esimene sõit kulges peamiselt üksilduses sõites. Esimestel ringidel oli koha eest võitlus ja peamised möödumiskohad olid kiired kurvid või selle järgne sirge, Supra võttis neid hästi. Oli natuke jama kahe kurviga, ei saanud pidurdusmaad paika. Jama tuleb ka Kupitzaga insidendist vist jälle, suutsin auto ninakergelt tagarattasse ajada, kui kupitz, nagu ka tsukubas, võttis väga laialt kurvi. Erinevalt tsukubast, ma tean, et oli kokkupõrge. Auto nina esines ka kakskorda selles kuulsas ülesmäge S-kurvis, tõusis õhku ja olin sunnitud otse sõitma. Kohag üldiselt rahul, kahjukson võimalus selle muutumiseks tahapoole.
Teine sõit oli märksa huvitavam. Vale start kukkus käsipiduril oleva sõrme libisemise tõttu mingil viisil. Oli jälle kokkupõrge kupitzaga. Õnneks loogika reeglite järgi süüdi ma ei tohiks olla, tagant tulev auto lükkas mu kupitza tagarattasse tol korral. Leesi vembutamine oli veider, eriti stardi sirge keskel pidurdamine. Lõi see mu parema esiratta punaseks ja mõjus see mu Supra selle etapi kõige tugevamale küljele, kiired kurvid. Meeletu alajuhitavus olineis ja ei suutnud seetõttu niksonit ega linnukest taga hoida. Viimasel ringil tahavaate peeglist oli selgelt näha, kuidas kuulsas S-kurvis lees võttis kurvi kenasti sirgemaks, et sirgel mööduda, tüübil oli missioon.