A see aeg noh spc. kes sinust ikka kiireb suudab olla. Test söidu kohta polnud igal juhul köige hullem, käikudega läheb tuugaks, önneks väga pikki sirgeid pole.

REHVID
MAX Sport Soft. Esimeses sõidus kohustuslik kasutada kahte erinevat segu vähemalt ühe täisringi.
Erinevatel telgedel erinevate rehvisegude kasutamine keelatud!
wirxikas kirjutas:REHVID
MAX Sport Soft. Esimeses sõidus kohustuslik kasutada kahte erinevat segu vähemalt ühe täisringi.
Testisin online toas mingi päev siis sain NSX-ga 2.19.9xx. Järgmine ring näitas veel 0,7 sekki 1. sektorit kiiremat.
Pakun, et kuskil 2.19.5xx sõidaks uue rehviga mina parimaks.
REHVID
Est_RuLx kirjutas:REHVID
Tahaks natuke selgust majja, et pärast ei oleks vaidlusi.
Mis on täisring? (poole ringi pealt ei saagi ju boxi minna)
Mina loen siit välja, et üks ring enne finishit lähen boxi ja kõik peaks OK olema?
Või kohe peale starti järgmisel ringil.
Nikson kirjutas:Est_RuLx kirjutas:REHVID
Tahaks natuke selgust majja, et pärast ei oleks vaidlusi.
Mis on täisring? (poole ringi pealt ei saagi ju boxi minna)
Mina loen siit välja, et üks ring enne finishit lähen boxi ja kõik peaks OK olema?
Või kohe peale starti järgmisel ringil.
Kui sa käid boksis, siis ei tohi sa järgmisel ringil uuesti boksi minna vahetama, vaid pead sa pead nende rehvidega täis ringi rajal sõitma (mitte boksist väljumisega ega sisenemisega). Loodetavasti seletasin õigesti. Eks Sven parandab.
SpcVnd kirjutas:osaleda saad, aga seda autot vist ei saa. minu teada on 91+ väljalase RX-7'd kõik sama keremudeliga...
karacer kirjutas:SpcVnd kirjutas:osaleda saad, aga seda autot vist ei saa. minu teada on 91+ väljalase RX-7'd kõik sama keremudeliga...
Ei jõua enam uut autot otsida, kui sellega ei saa jätan katki.
karacer kirjutas:see peaks nüüd sobima NISSAN SILVIA spec-R AERO (s15) 99?
XXX kirjutas:sain sult sõnumi, et olen kutustud klubisse, aga kuidas ma liituda saan? Ainult OK on ja sellele vajutades ei juhtu midagi...
SpcVnd kirjutas:karacer kirjutas:see peaks nüüd sobima NISSAN SILVIA spec-R AERO (s15) 99?
jah see sobib! rajal näeme
Väga hea
XXX kirjutas:sain sult sõnumi, et olen kutustud klubisse, aga kuidas ma liituda saan? Ainult OK on ja sellele vajutades ei juhtu midagi...
kui kellelgi veel kutse puudu, siis andke teada - omast arust saatsin kõigile
SpcVnd kirjutas:see on põhimõtteliselt nissani klubi, ainult nimi muudetud. nii et sa peaks olemas olema juba
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist