Spc ise ütlesid et vingumiste rohke sari tuleb ja ma ütlesin et üks olen mina nendest ning näe nüüd vingungi.
konka kirjutas:Täitsa haige sari tundub olevatIlmselgelt on tüüpidel kellel on japsi toodang võiduvõimalus.Jah tean et kõigil oli vaba valik autode suhtes, aga nii ebavõrdsed masinad on.Hakake jah nüüd ajama, et aja oma auto sedaesse.Nelikud jätame välja. 4WD VS MR ja FR .NO mida hekki. neliveedeega ei jõua küll kuhugi asfalt ringraja peal. Ainult powerslide võin teha sellega. Veoskeem mul jah rohkem tahapoole jaotatud, sest esiveooline nagunii alajuhitav. Ma san kogu sarja vältel +/-1 PP . Kuhu ma peaks nii jõudma. See kui need japsid saavad -5PP ja mõni isegi -10PP ning mina +1 PP ei muuda mitte muffigi. Ikka olen kuskil seal keskel või taga. Täiesti ebavõrdne autode suhtes. Anname kõigile sama auto ja vaatame siis mis keegi suudab. Sarja lõpuks vast olen kogunud nii palju PP et üks etapp võita aga mis ma selle ühe võiduga peale hakkan kui üldtabelis olen ikka kuskil keskel.
Spc ise ütlesid et vingumiste rohke sari tuleb ja ma ütlesin et üks olen mina nendest ning näe nüüd vingungi.
XXX kirjutas:tokyos keerasin 12pp(vist) juurde ja ikka pani rakett s2000 eest minema. no mis sest pp lisast kasu on...
Tee väike test ja sõida algul ilma 12 PP-ta oma parim ringiaeg ja siis lisa +12 PP-d ja võrdle ringiaeguXXX kirjutas:tokyos keerasin 12pp(vist) juurde ja ikka pani rakett s2000 eest minema. no mis sest pp lisast kasu on...
Hundikutsu kirjutas:Tee väike test ja sõida algul ilma 12 PP-ta oma parim ringiaeg ja siis lisa +12 PP-d ja võrdle ringiaeguXXX kirjutas:tokyos keerasin 12pp(vist) juurde ja ikka pani rakett s2000 eest minema. no mis sest pp lisast kasu on...
![]()
Mis S2000 puudutab, siis tõsi auto on hea (huvitav, miks nii vähestel see valikus oli), aga samas on siiski ka seda masinat vaja seadistada ja pealegi jääb alati lugema ka inimlik faktor. Varsti tekib tunne, et poleks tohtinud oma masinavaliku TOP 1-ks seada masinat valida
Hundikutsu kirjutas: Ootame Tokyo sõidu ära ja küll näed, et algselt kiiremad masinad kukuvad kolinal tahapoole ja nõrgemad tõusevad.
XXX kirjutas:njah, sorry wirx...
![]()
aga, lauslollus oli võtta 4wd auto, kui vihma ju nagunii ei tule...![]()
tokyos keerasin 12pp(vist) juurde ja ikka pani rakett s2000 eest minema. no mis sest pp lisast kasu on...
konka kirjutas:Me olemegi need 3 lolli kes 4WD auto valis. Kupitz, sina ja mina. Kui ikka autosid lastakse valida siis võiks ikka suht samadesse piiridesse jääda auto näitajad. Mitte et PP kõigub seal 300 ja 450 vahel. Mina vaatan et oooo näe KUNI 450 PP on lubatud, võtan omale Primera aga võistluse käigus tuleb välja et kõik omale ülima pilli valinud millega radu läbida. Stockina mingi 50PP vähem, topin tuuningu peale aga ikka jääb alla nendele japsidele mis stockina juba 450PP.
Nikson kirjutas: Tahtsin lihtsalt osaleda ja ma küll ei hädalda. Pole see võit nii tähtis mulle. Sõidan ikka seltskonna pärast. Ja kui kõik raja piirides sõidavad, siis ei näe probleemi.![]()
Niiet kindlat meelt ja homme juba rajal kohtume.
Nikson kirjutas:Minu teda pole TVR ka Jaapani toodang.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist