Eile oli siis üle pika aja taas nägemisega probleeme. Teisest toast sain veel ise ka disco, õnneks toimus see enne starti (eile olin Eestis, ei tea kas selles süü?). Lõpuks saime kolmandas toas sõidetud, aga kahjuks oli seekord Strong Slipstream peale jäänud, mis sõidule ikka eriti mõruda maigu jättis. Vahepeal sõidu ajal juba mõtlesin, et teeb sellest sõidust kordussõidu, aga las jääb siiski nii.
Sõidu lõppkohaga võib iseenesest rahule jääda. Oleks veidi ruumi olnud, oleks ühe koha veel kõrgemal saanud lõpetada. Esimestel ringidel paistis palju plekimõlkimisi olevat. Ehmatatati ehk ka uus osaleja ära, kes teises kurvis oli seina lükatud ja mina kellegi kaasabil vist, talle otsa põrutasin. Eks see strong slipstream pikendas kindlasti taga sõitja pidurdusmaad ja sellised otsasõidud olid alguses lihtsad tulema.
Mina tegin ühe peatusega sõidu. Ma ei tea kas kahega oleks midagi parem olnud. Hundu vist tegi kaks ja lõpetas koos minuga. Kui slipstream oleks real olnud, siis kindlasti oleks lõpptulemustes teine järjekord veidike olnud. Aga mis seal ikka. Jõuluaeg ja imesid juhtub. Häid jõule!