SpcVnd kirjutas:täpsustaks seda shikaani asja väheke... seal nimelt ei ole jooni... et siis 2 ratast äärekivil on OK ja kui 3-4, siis paha paha?
boksijoont kah pole või võtad sa seda tee keskel olevat pidevat joont sellena?
No kui äärekivid, siis jah arvestage äärekividega seda üleminemist. Ja boksist väljudes arvestada seda, et kedagi rajal lähenevat ohtlikult ei takista. Kui rada vaba on lubatud kohe vasakusse serva tõmmata.
Tänane etapp on ses suhtes ajalooline, et esimesel hooajal oli härra paalikal see esimeseks sõiduks selle foorumi kaudu. Mees oli siis hiljuti foorumiga liitunud ja CCM teema avastanud, ning kirjutas nii:
paalikas kirjutas:osaleksin ka, aga ei tea kuidas ma end kirja saan panna ja mis kell võistlus algab?

Juhtus see 2012 aasta märtsis. Kui andmed õiged siis saavutas ta oma debüütsõidul kuuenda koha. Ole siis täna ka kohal oma kohta kaitsmas.
Sõidujärgseid muljeid esimesest hooajast vähe, aga siin need on:
weasel kirjutas:Täielik error ikka. Sain just parimaks ringiajaks 1.44 midagi ja disconnected. 6-7 koht läks.
zipzic kirjutas:Kui sõidu ajal tuppa tagasi ilmusid hoidsin hinge kinni, et välja ei viskaks... ja õnneks sel korral ei visanud ...
Kes teavad ja mäletavad, siis zopzic-l oli mingi jama sellega, kui keegi lobbysse sisenes, siis lendas tema välja.
weasel kirjutas:Unustasin selle üldse ära. Järgmine kord enam ei tee.
aivo80 kirjutas:Kurat, eile kohe vägisi sunniti boxi minema

Aga tagaotsa meestega oli ikka sõit lahe nagu alati

pesamuna kirjutas:aivo80 kirjutas:Kurat, eile kohe vägisi sunniti boxi minema

Aga tagaotsa meestega oli ikka sõit lahe nagu alati

Kukkus nii välja jah. Vabandused. Täna vaatan ka replay üle. Nii mõnigi koht oli päris vahva.
tali kirjutas:no minu jaoks paras katastroof see sõit.mitte et kolmas koht kehva oleks, aga sõit ise oli väga hull.kõigi eelnevate sõitude peale kokku ei tule ka nii palju vigu, kui see sõit oli.see rada on selline ,et kui avarii teed siis hakkabki viltu minema.
Nikson kirjutas:Millegipärast oli sõidu alguses siiski kerge lag mul sees (võibolla neti pärast, sest siin Soomes eile kergelt jamas nett). Nagu ikka pole lagiga kõige meeldivam sõita.
Stardijärgset esimest kurvi sai vist mul liiga jõuliselt võetud. Üritasin kahe masina vahelt läbi pugeda, aga (oli vist weasel) mul vasakul olev sõitja jõudis juba pöörama hakata ja sai teda müksatud. Kui seoses selle manöövriga on weaselil pretensioone, siis olen valmis karistuse vastu võtma. Jäin ka korra äärekivile kinni. Seejärel sai kupitzaga pidevalt võideltud. Eks sai talle veidi liiga ka tehtud. Vabandused seepärast. Viimane vahetus sai mediumitega sõidetud ja seepärast lähenes ka RAIX hirmsa kiirusega. Õnneks said ringid ennem täis ja oma koht säilitatud.
Üldiselt oli keeruline rada polnud kõige parem sõit. Meeldiv oli see, et seekord oli ka sõitjaid palju. Peaaegu full house. Tea mis Playga juhtus ja kahju, et weaseli ja välja viskas. zipzicut polnud ka minu sõidus.

Est_RuLx kirjutas:Minu sõidus oli zipzic.
Ma nägin vict kõiki. Minu tabeli järgi lõpetas sõidu 13 sõitjat.
Anythinghappend3
Est_Rulx87
rallimees
missasja
powwa25
paalikas
Kupitz55
Nikson
RAIX4958
aivo80
liikur
PESAMUNA