Nikson kirjutas: Kohustus kasutada kahte erinevat segu sõidu jooksul.
Est_RuLx kirjutas:Nikson kirjutas: Kohustus kasutada kahte erinevat segu sõidu jooksul.
See lause tuleks paksult ja punaseks teha. Äkki mõni on poolpime ja pärast pead vägikaigast vedama![]()
Kui keegi ennast puudutatuna tunneb, siis ärgu võtku südamesse. Ega ma paha pärast
SpcVnd kirjutas:mitu ringi erineva seguga tegema peab? või võib kohe esimesel ringil vahetama minna?
Nikson kirjutas:SpcVnd kirjutas:mitu ringi erineva seguga tegema peab? või võib kohe esimesel ringil vahetama minna?
Ringide kohustust pole jah. Võid kasvõi üheks ringiks alla panna. Peaasi, et finišis 100 sekundit trahvi ei saaks.
Noel kirjutas:Nikson kirjutas:SpcVnd kirjutas:mitu ringi erineva seguga tegema peab? või võib kohe esimesel ringil vahetama minna?
Ringide kohustust pole jah. Võid kasvõi üheks ringiks alla panna. Peaasi, et finišis 100 sekundit trahvi ei saaks.
Aga kuima tahan saada 100sec? siis võin ju saada ometigi?
lamp kirjutas:Selle rammimisega on nüüd nii et tuleks natuke tagasi hoida ennast kui a.la 2-3kesi kurvi lennata ehk siis kes on välis kurvis jätab sise kurvi ruumi ja üritab järgmises uuesti jne. Samas igas kurvis pole vöimalik mööda söita. Harjutagem käes sisse selline asi, ise püüan nii palju kui vöimalik arvestada sellega et kes kuskil on. Kerget köksimist tuleb ikka ette see on aru saadav. Ma viimasel ajal kipun alati pihta saama kellegiga kes lagib kas vöi korraks. Ja kes söidab driving linega siis vöiks neid pidurdus kohti mitte puhta kullana vötta. (gt300 sarjas sain sellega mööda pukse et keegi subaru poiss söitis line peal ja pidurdas suht sellises kohas kus seda isegi 0 kulunud rehviga tegema ei pea, mina siis otsa söidu vältimiseks löpetasin suht seinas) Aga muidu fun fun ja veel kord fun.
PS. leidsin mingi gathers civicu kah, a see sutsu aeglasem kui rm masinad.
raix4958 kirjutas:Sõidu tulemus oli minu jaoks üllatav "3 koht" ei oodanud et nii kõrgele kohale jõuan. Kupitza käest palun vabandust kui esimeses kurvis liiga tegin, kuigi mu karistus oli see et jäin sise kurvi ääre taha kinni. Powwaga ja niksoniga sai pisut möllata kohtade pärast aga lõpuks päästis mind 1 peatus tänu millele mööda sain.
aivo80 kirjutas:Sõit oli hea, aga - kui te ikka olete oma rehvid viimaseteks ringiteks täiesti jahedaks lasnud, siis võiks ikka tagant poolt tulija mööda lasta, mitte hakata hambad ristis sirge peal veel võitlema.
weasel kirjutas:rallimees sõidab puldiga jah? Müstiline mees ikka.
lamp kirjutas:Raix ma isegi ei pannud tähele et otsa söitsid![]()
Aga jah vaevlen neljapäevani neti murede käes, mingi starmani kala. Loodan et eile ei lag-inud väga. Sai ka powwaga maadeldud natukene a mis sa kulunud rehviga ikka teed, kattev trajektoor oli suur söber
Üldiselt 5 koht pole paha..esimese korra kohta. Ei tule see rooli värk ikka välja veel, peaks vist rohkem rooli kasutama söites
Parim aeg siis tuli 1:33:620
lamp kirjutas:Tähelepanek siis et suhtelised sirged autod oli köigil söidu löpus, mitte nagu gt300 kus mönda masinat ei tunne ära isegi löpus
RRX kirjutas:Eile juba mainisin, et sõit läks täielikult aia taha.
Algus oli palju lubav, olin esiviisikus viies, aga siis tühja koha pealt rool lülitas ennast välja ja hakkas
uuesti mänguga ühilduma, ehk teeb mõlemale poole veerand ringid. Jäin selle tõttu üheksandaks.
Paar ringi muretut liikumist, kuid siis rehvid lõpetasid töö. Läksin poksi kuuendal ringil, välja tulin viimasel
kohal. Kui teised poksi läksid ja jõudsin nendele järele, tulid juba kontaktid ka sisse, suuremad olid mul Pesamunaga
ja WeaselEST, kellel ma kergelt öeldes rikkusin sõidu ära. Nendel ma tegin endast möödumise kergeks, et korvata enda tehtud vigu. Järgmistel sõitudel pean kindlasti turvalisemalt sõitma teiste suhtes.
Mida tahaksin lisada on see, et kui sul ongi kulunud rehvid ja tagant tuleb värskete rehvidega sõitja, siis
su kohustus ongi auto võimalikult laiaks tegemine rajal.
Järgmine kord olen viisakam ja üritan ka parema tulemuse saada.
aivo80 kirjutas:RRX kirjutas: Mida tahaksin lisada on see, et kui sul ongi kulunud rehvid ja tagant tuleb värskete rehvidega sõitja, siis
su kohustus ongi auto võimalikult laiaks tegemine rajal.
No sa võid ju selle auto sirge peal jah laiaks ajada aga kurvis sead mõlemad ohtu, kuna teada, et pasteldega just väga sirgelt ei pidurda. Mul läks tänu sinu "kangekaelsusele" zpizicu püüdmine väga raskeks :P Aga no hard feelings!
lamp kirjutas:ma ehitasin enda masina nii anythingi kui ka powwa ees söidu alguses ikka mönusalt laiaks.a selles ongi söidu ilu..eriti kui sellist julma puksimist jne jne asja pole.
Nikson kirjutas:Sõit oli tore jah. Ise tegin kaks tõsisemat viga, mis võisid mulle kolmanda koha maksta.
Kahju, et 16 võistlejat rajale ei tulnud. Varumehed ka ei andnud märku.
Anythinghappend3 kirjutas:Endal läks ka sõit üsna aia taha, lõpetasin teisena kuid lootsin kindlasti esimese koha eest vähemalt võidelda:)
Tahtsin teha ühe peatusega, sõitsin mingi vaevaga 10 ringi softidega, ning kui boksi sisenesin ei pannud tähele, et panna peale mediumid, seega panin softid jälle. Mis muidugi keeras mu boksid kihva ja ajakadu umbes 15 sekundit.
aivo80 kirjutas:Minust ilmselt täna asja pole.
Mihkel0987 kirjutas:Ma tahaks tulla täna sõitma.
Nikson kirjutas:aivo80 kirjutas:Minust ilmselt täna asja pole.
Villu (missasja) lubas asendada.Mihkel0987 kirjutas:Ma tahaks tulla täna sõitma.
Kui keegi veel loobub, siis saad.
lees00 kirjutas:Nikson kirjutas:aivo80 kirjutas:Minust ilmselt täna asja pole.
Villu (missasja) lubas asendada.Mihkel0987 kirjutas:Ma tahaks tulla täna sõitma.
Kui keegi veel loobub, siis saad.
Loobun täna, ei tule palavikuga sõitma
Nikson kirjutas:Hea, kui registreerunud teatavad, kui ei saa tulla. Võimalik, et lisan reeglitesse punkti, et kes on registreerinud ja ilma ette teatamata ei tule sõitma, saab ühe miinuspunkti.
SpcVnd kirjutas:viinasokid jalga ja rajale!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist