Noel kirjutas:Esimene sõit siis, hoidsin ennast väga tagasi, et mitte rikkuda võimalikke punktikogujaid, tundub, et hoidsin liigagi tagasi.
Ma ei saa aru, kas kui ma yritan tuulest kõrvale sõita, siis möödasõidetav jõnksutab ja vibreerib mu kõrval niiet toksis ja nügis korralikult, mistõttu mu sõit p###e minema hakkaski? Tegemist oli siis EST_Rulx87-mega, oli see nüüd tahtlik või mitte, samuti reeglites on kirjas, et koha kaitsmiseks võib teha nö. ühekordse rajapoole muutusega, mitte siiberdada paremale vasakule koguaeg.
Ma ei esita siin mingeid proteste ega midagi, kuid tundub, et rajal peab ikka veits nahhaalne olema...
Sõit oli iseenesest hea, jõudsin palju järgi kuid siis mnjh, enda vead maksid taas kätte ja softid kulusid 10 ringiga pea nulli.
Cheers
lamp kirjutas:Pmst rajal vöid trajektoori muuta positsiooni kaitsmiseks ainult korra, ehk siis idaali pealt katva trajektoori peale, tagasi idaali enne kurvi pmst ronida ei tohi.
Eile oli suht vinge söit, sain isegi möne minuti esimene olla![]()
Aga hullult hakkas häirima see et kui keegi körval söidab, krt ei näe kus täpselt on. Eile sai möned kurvid ikka korralikult laiaks ära lastud et mitte peale keerata. Peab hakkama selle head trackingu teemaga tegelema, saaks vb küljeaknast ka välja vaadata![]()
Üldiselt hooaja parim tulemus.
Rajareits kirjutas:lamp kirjutas:Peab hakkama selle head trackingu teemaga tegelema, saaks vb küljeaknast ka välja vaadata
See raibe töötab ainult Arcades..![]()
Aga Rulxilt siukest asja ei ootaks..
LAG ei saand olla?
tali kirjutas:muidu oli väga huvitav sõit, aga päris ilma halvata ikka ei saanud. minu võidusõit anything-iga sai lõpu 4 ringi enne lõppu, kus muidu hästi sõitnud põhikonkurent liiga optimistlikult mööda üritas minna ja võikse kõksuga mind seina lennutas mille tulemusel ma temast maha jäin ja tema mahajääjale tuulde sai ja eest ära sõitis.sinna kurvi sissesõit ideaaltrajektoorilt nii 155km/h ja anything tuli sama kiirusega mööda sõitma sisekurvist ja ta poleks elusees seda kurvi välja võtnud ja seina lendand kui ma poleks ette jäänud ja tuge pakkund.kui ikkagi viga on tehtud siis võiks järgi oodata vähemalt,et saaks ikka lõpuni võidu sõita.viha ei pea , aga pettund olen küll.
kui see nüüd kõrvale jätta siis hooja kokkuvõttes oli anything võitu ka väärt , sest kokkuvõttes sõitis ikkagi natuke paremini.
tänud korraldajale ja konkurentidele hea hooaja eest
Anythinghappend3 kirjutas:Vägagi vabandan, võistlushimu läks liiga suureks ja lollus tuli külge. Ei mõeldu et tagajärg nii suur võib olla.
Üldkokkuvõttes, hea hooaeg, hea konkurent
weasel kirjutas:Teile võiks Nissani sarjas eraldi reeglid kehtestada, et te liiga pikalt eest ära ei läheks. Nt sports rehvid ainult lubatud
Noel kirjutas:weasel kirjutas:Teile võiks Nissani sarjas eraldi reeglid kehtestada, et te liiga pikalt eest ära ei läheks. Nt sports rehvid ainult lubatud
Kas just reeglid![]()
Kuid minuarust, peaks kõigil olema võrdne asi pihus kui sõidetaks, ehk siis yldjuhul puldiga.
Rooli ja pedaalidega sõites on asi loomulikult parem, keerab rohkem, veerand ja pool ja kolmveerand gaasid...
Lihtsalt ettepanek...
Samas miks peavad olema nii kindlad regulatsioonid, miks ei panda paika, et PP on MAX 300,500,750 vms, sõitku siis keegi mistahes autoga ja tehku sellega mida iganes, peaasi et PP oleks määratletud.
Kena ilm on
pets2 kirjutas:Mina kui paadunud motospordifänn ja vana ka ütleks oma arvamuse. Mida lihtsam seda ilusam. Liiga palju reegleid ängistab ja teeb asja keeruliseks. Võiks ju malli võtta päris sarjadest ja ei mingit vaidlemist. Ka vormelis on reeglid paigas, aga ikka pole autod võrdsed ja ka sõitjad.
Näiteks kui teeks DTM i, siis pole vaja midagi aretada, Audi, Mers, BMW. No võime võtta ka Opeli lisaks. Mootori võimsus mitte üle 340kw ehk 470hj ja kaal mitte alla 1050 kilo ja kõik. Las igaüks seadistab ja teeb oma autoga mis tahab, see ka omaette teadus ju.
Või rally WRC, veel põnevam ja rohkem tiime.
Muidugi alati võib mängida selliseid ühesuguse auto arcadesid. Vormeliässad sõidavad ka rahvale lõbupärast karti.
On ju veel F1, WTCC, NASCAR ja muid sarju.
Ärge siis vanamehe peale pikka viha pidage...
konka kirjutas:Kas tohin ka täna liituda kui ruumi on?
konka kirjutas:Kas tohin ka täna liituda kui ruumi on?
Hundikutsu kirjutas:E.ko, huvi pärast uurin, et mis netiga sul tegu ja ega sul paremat netti pole kusagilt hankida? Tundub, et sõitja mees oled, aga nett veab alt
Mis siin salata, väike kiiruselisa ei teeks paha, aga kuna suutsin sind oma tagasihoidliku kiirusega seljataga hoida, siis pole ka hullu, kui sõidan oma tagasihoidliku kiirusega edasiSpcVnd kirjutas:Hundikutsu kirjutas:E.ko, huvi pärast uurin, et mis netiga sul tegu ja ega sul paremat netti pole kusagilt hankida? Tundub, et sõitja mees oled, aga nett veab alt
kle mida sa meelitad ja silitad siin? kõik saavad ju aru, et tegelikult sa tahad ka 585 km/h sõita
Hundikutsu kirjutas:Mis siin salata, väike kiiruselisa ei teeks paha, aga kuna suutsin sind oma tagasihoidliku kiirusega seljataga hoida, siis pole ka hullu, kui sõidan oma tagasihoidliku kiirusega edasiSpcVnd kirjutas:Hundikutsu kirjutas:E.ko, huvi pärast uurin, et mis netiga sul tegu ja ega sul paremat netti pole kusagilt hankida? Tundub, et sõitja mees oled, aga nett veab alt
kle mida sa meelitad ja silitad siin? kõik saavad ju aru, et tegelikult sa tahad ka 585 km/h sõita
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline