Üldiselt puldiga mängimiseks suhteliselt mötetu mäng, öiget tunnet kätte ei saa.
lamp kirjutas:Eile sain selle mängu käppa löpuks rsk. Aga nii ongi mida kiirem auto seda paremini püsib, tegin paar nö testi ka. Sikutasin köik abid maha peale abs-i. puldi treenisin ka endale sobivaks (default on ikka vääga uimane). Tulemuseks oli see mida ma arvasin, nimelt ka see pela kasutab autosteer asja vaikimisi, ehk et mida kiiremini söidab seda vähem keerab, kartidega tuleb see eriti hästi välja. Väiksema hoopealt keerad kuvi sisse eriti järsku, hoiad peal samas kurvis siis keerab nö sujuvalt. Mclaren f1-ga proovisin sama asja, vaikselt sisse kurvi ja spinn, hoiad veidi rohkem peal ja läheb kurvist läbi nagu rööbastel. Lootus on et rooliga söites see asi kaob ära... GT6-l vähemalt rooliga seda pole
Mihkel0987 kirjutas:Palju meil oleks sõitjaid?
Mihkel0987 kirjutas:Palju meil oleks sõitjaid?
Mihkel0987 kirjutas:Ma loodan, et paalikas,linnuke, kupits kah osalevad, ma hakkan mõtlema, rohkem infot annan järgmise nädala jooksul. Kas sobib sõidud teha pühapäeva õhtuti?
paalikas kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Ma loodan, et paalikas,linnuke, kupits kah osalevad, ma hakkan mõtlema, rohkem infot annan järgmise nädala jooksul. Kas sobib sõidud teha pühapäeva õhtuti?
Ma pole leidnud normaalset seadet roolile veel. Seal nii krdi palju timmimist et no ei viitsi. Pluss iga auto veel eraldi.
Ei tea kas viitsin osaleda, gt6 2 sarja käsil, seegi palju.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist