karacer kirjutas:Rulx sa pole ruumi jätmisest midagi kuulnud? Seal polnud enam ruumi aga sul oli vaja nina ikka vahele pista

See on tal kombeks jah, aga anname andeks, tema endas süüd ei näe

(nagu ikka)
Pressis ka ennast 1.sõidu esimeses kiires kurvis ei tea kust vahelt pugeda tahtis, toetas mind, ja mina siis kaldusin SpcVnd peale(
Rulx korra gaas lahti seal ja oleks olemata olnud asi, ehk siis välditav, sul oli 377HP mul 341HP, sa oleks niikuinii võimuga mööda saand)(millest ka ilmselt SpvVnd mu peale pahane oli, ei teind meelega, minul süüd ei ole selles!!!) ja jäin burksina mõlema vahele, hea, et käest ära Rulxi manöövritõttu ei läind, oleks halvasti see lõppend. Rulx, püsi stardis sel rajal rajajoonte vahel ikka

, mis Rulxi kiituseks võib öelda, mina ja tema olime siis ainsad, kes ei ületanud boksijoont
Oleksin saanud kindlasti eesotsas olla, kuid -36HP kahjuks ei võimalda seda.
Boksiga sain Juckist mööda kuna tegin varem 1 ring.
Üleüldse see "ruumijätmise" teema ajab juba oksele ja sellega minnakse liiale, igaüks tagapool olev, kui oled mees sõida mööda puhtalt ja otsi ise omale kohta, kui sa seda ei leia, siis jäägi taha, aga ära vägista rsk!!!2.sõidus oli väga s#tt olukord, kus SpcVnd´l läks käest ära ja vänderdas rajal, kõik käis kiirelt, tegin otsuse minna paremalt, aga tuli täpselt ette ja mina otse kümppi ja rattad punaseks, vist kaotasin kohti, ei rammind sind meelega!