Võin mõlema sõidu korduse lingi siia panna, saavad kõik vaadata, kes soovivad.
https://www.upload.ee/files/4308858/PS3.rar.htmlAsjast ka. See asi on kuidagi käest läinud meil. Viimasel ajal kuidagi palju vingumisi üldse. Niigi mängu online vigane ja ise ka oleme veel lisaks. Ise olen ka neid nooli kasutanud mängu algusaegadest saadik. Ja ütlen ausalt, et olen seetõttu ka kohti kaotanud, kuna olen liiga ettevaatlik olnud seetõttu vahest. Kes neis kasutab, kes mitte on igaühe enda asi, kui just reeglites pole ette nähtud. Muidugi kui nende puudumise tõttu mingi apsu teed, siis on see karistatav.
Mul ei ole kellegi vastu midagi, aga vahest tundub, et mõni sõitja üritab igas olukorras väevõimuga mööda suruda ennast. Mis seal salata, eks olen isegi üritanud. Selle valguses võtsin Võrgupõhise võidusõidu reeglid lahti, mille alusel me võistlusi sõidame ja uurisin üle mida seal selliste situatsioonide kohta öeldaks.
7. Õigused kurvides*
Selleks, et teil oleks õigus eesolevale autole kurvi sisekülje poolt kõrvale sõita või et ta jätaks teile kurvi siseküljes ruumi, peab teie auto enne kurvi sisenemise punkti olema eesoleva autoga suures osas kõrvuti. Teie auto eesosa peab olema vähemalt eesoleva auto juhiistmega paralleelselt. Eesoleval juhil on õigus jääda täielikult oma valitud trajektoorile ilma mingite sekkumisteta, kui tagumine auto ei olnud temaga enne kurvi sisse pööramist piisavalt suures osas kõrvuti.*
Kui enne kurvi sisenemise punkti ollakse suures osas kõrvuti, siis on tagant tuleval juhil õigus saada kõrval piisavalt ruumi. Eesolev juht peab tagumisele juhile kõrval piisavalt ruumi jätma. See tähendab, et mõlemal juhil on õigus oma vastavale trajektoorile või raja poolele kuni kurvist väljumise hetkeni. Kumbki juht ei tohi teist juhti suruda apeksis või kurvist väljumise punktis kurvi sise- või väliskülje poole.Sellised punktid tõin välja. Vaatasin viimaste sõidude situatsioone sellest vaatevinklist.
Minu ja Rulxi situatsioon Cape Ringil. Kokkupõrke hetk.Kurikuulus Roma situatsioon Rulxi, Cenno ja Sveni vahel.Rulx ja Karel aktsioonis, mille tõttu seina läksin.Kui neid punkte reeglitest järgida, siis on Cennoga situatsioon kõige lähemal sellele, et rulx ehk oli piisavalt kõrval. Cape ringil ei leia küll, et Rulx piisavalt kõrval mul oli. Leian, et kui pole piisavalt kõrval, siis võiks ikka arvestada, et eessõitev auto tahab kurvi ideaaltrajetoril võtta, mitte ei pea oma nina vahele suruma. Ühesõnaga võiks sõita teisi arvestades, aga kes see ikka järele tahab anda.

Ei julgegi ise mingit sarja korralda, kuna mul tavaks olnud mingi auhind välja panna. Mis siis veel saab, kui niisamagi juba sõjaks läheb.
Rohkem sallivust rahvas. Meid niigi väheks aktiivsetest jäänud. Ka neljapäevastes sõitudes võiks viisakam olla, kui mõni uus tuleb vahest proovima. Ei maksa sõimama hakata. Ehmatate päris ära mõne.
Ma ei poolda ega süüdista kedagi. Lihtsalt mõtlemiseks ja arutamiseks. Sõidame rahus edasi ja proovime teistega ka arvestada.