Kõigepealt
Vabandan, et minupärast pidi ootama. Rääkisin Niksoniga, et esimest sõitu alustate kindlalt 22.15 ja jõuan teiseks sõiduks ehk. Üllataval kombel kui koju jõudsin polnud veel alustatud,
Tänan väga selle eest, et sain viimasest sõidust osa võtta ning ära oodati
Sõidust: imekombel sain ainsatki ringi harjutamata kõige lahjema masinaga Q võidu, kuigi villul oli masin 100% ja sai mööda, järgi pysisin kenasti kuni eelviimase ringini kuid mööda ikka ei saanud, peale viimast boksi olin ees kuid rehv sai enne villut otsa ja kartsin kytte pärast ka, võimsust ikka vajaka aga tore oli

Teisest sõidust ei mäleta eriti midagi, sain rahvast mööda ja ette jäingi, lõpus oli rehv paremal ees 2 ja taga 1 ja Linnukesega vahe kahanes kuid sõit lõppes enne. Boksist tulles jäin vist rallimehel ette kuigi yritasin nii raja ääres olla kui võimalik, lasin hooga ka maha, et tal ruumi oleks. Sõiduajal jutustamine on häiriv+mis siis kui mõni oleks sissevälja siiberdamise eest disco saand?(pohhui ilmselt oleks olnd) Jääb ka mulje-
Kui ma ei võida siis ma ei sõida. Kahju. Mindki ajavad "pissed offi" need regajad kuid mittesõitjad!!! peaasi, et saaks koha kinni panna, variant oleks teha regajaga, kes sõitma ei ilmu, tõsta ta kohe varumeeste pingile ja koht vabaks jätta, sellisel juhul saaks ükskõik, kes varumeestest koha asendada vms.
Kokkuvõtteks: Mulle see sari
Väga meeldis, mulle meeldisid kõik rajad(peale highspeedringi) ja sõidud, auto on krt ikka nii hea, nagu rusikas mulle silmaauku

Autoga(mis sest, et 36HP lahjemaga, vahest isegi plussiks see) oli väga lust ja lihtne sõita mul küll vähemalt, nagu kala vees noh.
Tänan algset korraldajat suurepärase sarja(ja veelkord auto!) eest ning ka Niksonit sarja jätkamise eest!!!Eks jään ootama(nagu mõnigi veel) RedBullJunior sarja
Oli tore