powwa25 kirjutas:Mõttetu võrrelda DL ja neid kolmnurki. DL'ga näed ikka mis toimub. Kolmnurgad annavad märku, et sõiduk kõrval, mis siis ideeliselt peaks aitama vältida otsa sõitu külje pealt.
Ja kui ei kasuta kolmnurki, siis otsa sõit garanteeritud ja süüdistada saab vaid ise ennast.
Nikson kirjutas:Rahuneme palun nüüd maha. Iseenesest pole need reeglitega ette nähtud küll. Kui keegi on süüdi, siis kordused on olemas ja sealt juba näha kes süüdi kes mitte.
SpcVnd kirjutas:jääge vait tõesti juba! on teil kordus olemas ja kas te olete vaadanud seda situatsiooni, mille pärast see pasarahe siin lahti läks? ilmselgelt ei ole. kui soovi on, siis ma võin teha video ja pildiseeria. väga ei soovita seda soovida, kuna võib piinlik moment tekkida, avastades, et "teatud seltskonnal" oli õigus. noolte kasutamine ei ole kohustuslik, aga nende mittekasutmine tekitab situatsioone ja situatsioonid saavad karistatud. see et ei näe, et ole vabandus.
Juck_4 kirjutas:Lgp kohtunikud toetan cennot ja soovin et mind eemaldatakse sarjast ja tühistatakse tulemused,,kuna ei kasutanud pimeda nurga indikaatoreid.
edu edaspidistes sõitudes
SpcVnd kirjutas:Juck_4 kirjutas:Lgp kohtunikud toetan cennot ja soovin et mind eemaldatakse sarjast ja tühistatakse tulemused,,kuna ei kasutanud pimeda nurga indikaatoreid.
edu edaspidistes sõitudes
jeebus kui naeruväärne![]()
photoshopi FB-s profiilipildi nurka kollane lindike ka toetuse märgiks
Juck_4 kirjutas: olen aus ja ütlen VEEL KORD KUI JÄI ARUSAAMATUKS ei sõida minagi nendega ju olen siis KA OLEMATUT reeglit rikkunud korduvalt...
SpcVnd kirjutas:ohh jeerum jeerum....
Nikson võta üle... palju pole jäänud...
XXX kirjutas:Ruumi on?
Hiir21
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist