Sai siis üle tükiaja uuesti rajale tuldud ja vaadatud, mis seis oskustega on. Ütleme nii, et võib vast rahule jääda.
Esimene sõit läks alguses päris hästi. Start oli 100% täpne, ise ka imestasin. Esimese boksini oli esimene, siis sai Timukas oma varajase boksiga ette ja mina tema järele kohe. Vahe pendeldas 0.6 kuni 1.3 sekundi sees. Sai üks väike kasjakk ka tehtud, aga õnneks ei midagi väga hullu. Ja siis tuli sõidu otsustav boks. Olin Timuka järel umbes 0.5 sekundilise vahega, kui boksi läksime. Välja tulles oli vahe kasvanud 5'le sekundile. Ulme. Seda vahet tagasi sõita ei õnnestunud ja nii võit läkski Timukale.
Teises sõidus oli jällegi start 100% täpne ja sai hakatud madistama ette poole. Muidugi oli lahe esimesel ringil toimunud crash, kus vist akvaarium risti rajale lükati ja kõik temast paaniliselt mööda üritasid minna. Õnneks ise pääsesin suht puhtalt. Sai paar ringi sõidetud, kuniks kupitzast möödumine oli selline imelik. Otseselt väljaspool rada ei möödunud, aga eks kohtunikud vaatavad. Muidugi on märkimist vääriv Hundikutsu boksist välja tulek. Sai just spets selle pärast foorumisse kirjutatud, et vaadake ega kedagi tagant ei tule. Aga noh, Hundikutsu seda ei lugenud ja nii ta ohtlikult rajale tuligi. Tänu sellele sai isegi kiiremal eksitud, aga mis siis ikka. Shit happens.

Ja mis veel imestama pani oli Timuka möödumine peale tunneli sirget. Mõtlesin et olen kaval ja panen sisekurvi kinni, aga va sunnik möödus väljaspoolt. Respect!
Ehk järgmise korrani.