lamp kirjutas:möneks ajaks vöib mind välja arvata siit sarjast jne...kuna umbes nädala pärast kaob nett teadmata ajani :S
Maksa arve ära siis.

lamp kirjutas:möneks ajaks vöib mind välja arvata siit sarjast jne...kuna umbes nädala pärast kaob nett teadmata ajani :S
powwa25 kirjutas:Reeglites siis selline uuendus:
Kui esimesele sõidule ei ilmu, siis teise sõidu stardis tuleb lasta kõik mööda ehk põhimõtteliselt stardid viimaselt kohalt. Kehtib ka disco-pepude kohta! (Kui disco on saadud peale 90% läbimist, siis ei pea mööda laskma!) Mööda tuleb lasta kohe esimesel ringil stardisirgel või hiljemalt esimeses kurvis kurvi pikaks lastes, mitte teisi segades!
powwa25 kirjutas:Reeglites siis selline uuendus:
Kui esimesele sõidule ei ilmu, siis teise sõidu stardis tuleb lasta kõik mööda ehk põhimõtteliselt stardid viimaselt kohalt. Kehtib ka disco-pepude kohta! (Kui disco on saadud peale 90% läbimist, siis ei pea mööda laskma!) Mööda tuleb lasta kohe esimesel ringil stardisirgel või hiljemalt esimeses kurvis kurvi pikaks lastes, mitte teisi segades!
lees00 kirjutas:powwa25 kirjutas:Reeglites siis selline uuendus:
Kuna ise sain viimases sõidus disko, ei ole nõus et see disko saanutele ka kehtib. Eriti veider see 90%...
powwa25 kirjutas: (Nikson pani püssi kuklase....)
Nikson kirjutas:powwa25 kirjutas: (Nikson pani püssi kuklase....)
Alatu laim. Mul pole relvalubagi.
sub05 kirjutas:Mina ka esmaspäeva poolt.
powwa25 kirjutas:sub05 kirjutas:Mina ka esmaspäeva poolt.
Kas sub05 liitub sarjaga uuesti?
Hundikutsu kirjutas:Loobun sarjast oskamatu sõitmise ja teiste sõitude ärarikkumise huvides. Loobumine pole tavaliselt minu stiil, aga antud juhul on see parim lahendus kõigile. Kui harjutamise järel ka sõidetud ei saa, siis tuleb tõsiselt enne mõelda kus sõita ja kus mitte
Mihkel0987 kirjutas:Ma kyll ei osale aga miks see nüüd ajaviiteks on?
Hundikutsu kirjutas:Loobun sarjast oskamatu sõitmise ja teiste sõitude ärarikkumise huvides. Loobumine pole tavaliselt minu stiil, aga antud juhul on see parim lahendus kõigile. Kui harjutamise järel ka sõidetud ei saa, siis tuleb tõsiselt enne mõelda kus sõita ja kus mitte
Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist