metallika kirjutas:võite mind ka kirja panna kuna tundub, et siiski teisipäevane sobib hästi!![]()
metallika / Super_Bee_1986 / Auto?????
Kui keegi tahab ja viitsib testida, siis andke aga teada, saan siis ise ka teada, mis masti miis ma olen
pets2 kirjutas:Tore, et keegi DTM i õles äratas. Vanemad vast mäletavad, et tahtsin seda ise teha GT5 peal, aga ei tulnud miskit välja.
Kui on veel ruumi siis Pets2/PeeterBatRacer/ varusse.
Siis oli mul Opel Calibra ja nüüd ka kui võimalik.
SpcVnd kirjutas:pets2 kirjutas:Tore, et keegi DTM i õles äratas. Vanemad vast mäletavad, et tahtsin seda ise teha GT5 peal, aga ei tulnud miskit välja.
oo ei!!!!
pets2 kirjutas:SpcVnd kirjutas:pets2 kirjutas:Tore, et keegi DTM i õles äratas. Vanemad vast mäletavad, et tahtsin seda ise teha GT5 peal, aga ei tulnud miskit välja.
oo ei!!!!
Ära nuta lillekevarusse ju.
aivo80 kirjutas:Härrad, valige autod ära. Poole hooaja pealt vahetust ei toimu!
SpcVnd kirjutas:aivo80 kirjutas:Härrad, valige autod ära. Poole hooaja pealt vahetust ei toimu!
aga viimaseks etapiks turbo saab?
aivo80 kirjutas:SpcVnd kirjutas:aivo80 kirjutas:Härrad, valige autod ära. Poole hooaja pealt vahetust ei toimu!
aga viimaseks etapiks turbo saab?
SpcVnd kirjutas:see nagu lobby chat juba
ütle tähthaaval
aivo80 kirjutas:Härrad, valige autod ära. Poole hooaja pealt vahetust ei toimu!
Nikson kirjutas:aivo80 kirjutas:Härrad, valige autod ära. Poole hooaja pealt vahetust ei toimu!
Pane mind varusse kirja mingi autoga. Võid ise valida.
Est_RuLx kirjutas:Megane sarja lõpetasin ilusti ja GT500 sari jäi katki korraldaja kaootilise käitumise ja tujukuste pärast.
Noel kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Megane sarja lõpetasin ilusti ja GT500 sari jäi katki korraldaja kaootilise käitumise ja tujukuste pärast.
Ära kurat pritsi oma lapselikkust siin teiste kaela Igas jumala teemas kui sa ei suuda solvumata olla ega Oma lolle vigu aktsepteerida! mille kuradi pärast sa käid ja leelotad ja mustad teisi? mingi tõsine probleem...jäi lasteaias paar korrust vahele vist... Leiad veel teemasi ehk kuhu oma suurepärast copy/pastet teha, 1 korrast saavad inimesed aru.
Mine DTM - Deutche Tourenwagen Masters
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist