SpcVnd kirjutas:tai pohh, kui ma seda kõige suuremat ei saa!
powwa25 kirjutas:SpcVnd kirjutas:tai pohh, kui ma seda kõige suuremat ei saa!
Kõike annab korraldada!
Mihkel0987 kirjutas:Kas annab mõelda et sõidaks reede õhtuti?
Mihkel0987 kirjutas:Kas annab mõelda et sõidaks reede õhtuti?
Mihkel0987 kirjutas:jeeee sain mängu ostetud ja nüüd laeb plesas on omme keegi testimas ka ?
powwa25 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Kas annab mõelda et sõidaks reede õhtuti?
Ei, mängu päev on kolmapäev.Mihkel0987 kirjutas:jeeee sain mängu ostetud ja nüüd laeb plesas on omme keegi testimas ka ?
Ok. Kui mingi jamaga hakkama saad, ala Kareli "katmismanööver", siis saab nalja.
Ühesõnaga, sõida AI'ga ja proovi tunnetus kätte saada. AI'd on korralikud rähnijad.
Mihkel0987 kirjutas:siiski loodan et keegi viitsib omme sõita koos AL-ga
Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:siiski loodan et keegi viitsib omme sõita koos AL-ga
Al Bundy-ga?
Mina võin ka liituda, kui kellaaeg jääb peale 6 õhtul.Mihkel0987 kirjutas:powwa25 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Kas annab mõelda et sõidaks reede õhtuti?
Ei, mängu päev on kolmapäev.Mihkel0987 kirjutas:jeeee sain mängu ostetud ja nüüd laeb plesas on omme keegi testimas ka ?
Ok. Kui mingi jamaga hakkama saad, ala Kareli "katmismanööver", siis saab nalja.
Ühesõnaga, sõida AI'ga ja proovi tunnetus kätte saada. AI'd on korralikud rähnijad.
siiski loodan et keegi viitsib omme sõita koos AL-ga
Mihkel0987 kirjutas:eks umbes 21 või 22 alustab mingi pisikese sõiduga
Mihkel0987 kirjutas:Vahetaksin Marussia ära Mersu vastu. Sellega olin kiire ning saan ehk vastu ka. Jään varusõitjaks
Mis me nüüd selle lasuega edasi teeme, Marussia meeskond tegi spetsiaalselt sulle selleks hooajaks masina ja nüüd lööd pauguga meeskonna ninaees ukse kinniMihkel0987 kirjutas:
Ega marussial midagi seal mängus viga pole
Mine F1 2012 hooaeg - loosiauhind 2 x 25€!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist