TulemusedEnda sõidust ka mõned vähesed sõnad. Kvalis sai pingutatud ja esi koht võetud. Seega mõtlesin, et tuleb lihtne sõit. AGa kus sa sellega. Esimeses kurvis lendas shummi selga ja mina selle tagajärjel seina ning esitiib lännu. Mis siis ikka, kakerdasin boksi. Vahetati tiib ja pandi alla kehvemad rehvid. Oh jeebust küll.

Kiirema ringi aeg sai nendega isegi sõidetud, aga AI trumpas ikkagi üle. Suutsin esimestele järgi jõuda, kui hakkas vihma sadama. Paar ringi sai kuiva ilma rehviga sõidetud ja boksi. Boksis panin valed rehvid alla, oleks pidanud panema kohe WET. Sinna üks lisa peatus. WET'dega suutsin ka normaalselt sõita, paar spinni ainult oli.

Kui olin mingi 3-4, siis jäi aeglasem masin ette. Tahtsin paremalt mööduda, aga ei, AI keeras täpselt ette. Tiip katki + läbisõidu karistus. Sellega oli sõit tehtud ja võidu võimalus pühitud. Tiksusin rahulikult lõpuni.

Linnuke kirjutas:Alguses sain 3. kohalt esimeseks aga Powwa jäi esimesse kurvi, ma ei tea kas minu süül
Ei olnud Sinu süü. Shummi tegi pättust.

Linnuke kirjutas:lükkasin interitega Powwa ka korra risti ja siis otseks tagasi, sain läbisõidukaristuse ka
Samas mina mõtlesin, et keerasin liiga peale. Õnneks jäid autod terveks.