karacer kirjutas:Teeks mingi hooaja?
Kui leiduks ainult sõitjaid
karacer kirjutas:Kellel kumbki mäng olemas andke märku.
Est_RuLx kirjutas:Kui leidub veel wrc 7 omanikke või neid, kes tahavad osta 9,95€'ga, siis võibolla ostan ka
Eks pärast jõuab kiruda mängu. Kuni 27 november on soodukas
wirxikas kirjutas:Mul ja Soulil ka olemas
ChLoNiCaL-EST kirjutas:Miks mingist rämpsust hooaega teha? Siis võiksite juba NFS-is kihutada. Võtke ikka vähe korralikum mäng nagu Dirt Rally või DIRT 4. WRC sarja mängud on toredad arkaadikad aga mingiks võistluseks see rämps küll ei sobi. Eriti veel roolimeeste jaoks. Puldimeestele jah kena kihutada.
DIRT4-s genereeritakse ikka rohkem etappe. Ise sõidan hetkel ühte sarja kus on 6 etappi riigi kohta.NFSTimukas kirjutas:ChLoNiCaL-EST kirjutas:Miks mingist rämpsust hooaega teha? Siis võiksite juba NFS-is kihutada. Võtke ikka vähe korralikum mäng nagu Dirt Rally või DIRT 4. WRC sarja mängud on toredad arkaadikad aga mingiks võistluseks see rämps küll ei sobi. Eriti veel roolimeeste jaoks. Puldimeestele jah kena kihutada.
Dirt Rallys juba hooaeg tehtud ning Dirt 4 ainut 1 kiiruskatse igas riigis mis on väga jama (seda hakkad mõistma kui natuke mängu mänginud)
WRC mängudel on üllatavalt hea roolitugi kõgil, vähemalt siis T300RS-il. Kylotonn igati arvestatav rallimängude tegija Codemasteri kõrval ja kohati vist isegi ka parem (üleüldiselt mänge vaadates)
Mis WRC mänge sa siis mänginud, et rämpauks hüüad? Ning alla tunnine ängu proovimine ei loe.
ChLoNiCaL-EST kirjutas:DIRT4-s genereeritakse ikka rohkem etappe. Ise sõidan hetkel ühte sarja kus on 6 etappi riigi kohta.NFSTimukas kirjutas:ChLoNiCaL-EST kirjutas:Miks mingist rämpsust hooaega teha? Siis võiksite juba NFS-is kihutada. Võtke ikka vähe korralikum mäng nagu Dirt Rally või DIRT 4. WRC sarja mängud on toredad arkaadikad aga mingiks võistluseks see rämps küll ei sobi. Eriti veel roolimeeste jaoks. Puldimeestele jah kena kihutada.
Dirt Rallys juba hooaeg tehtud ning Dirt 4 ainut 1 kiiruskatse igas riigis mis on väga jama (seda hakkad mõistma kui natuke mängu mänginud)
WRC mängudel on üllatavalt hea roolitugi kõgil, vähemalt siis T300RS-il. Kylotonn igati arvestatav rallimängude tegija Codemasteri kõrval ja kohati vist isegi ka parem (üleüldiselt mänge vaadates)
Mis WRC mänge sa siis mänginud, et rämpauks hüüad? Ning alla tunnine ängu proovimine ei loe.
WRC 4 ja 5 on mul pc peal. Neid ma mängisin siis kui mul veel rooli ei olnud. Mängutunde on kah ikka rohkem kui 1.
Est_RuLx kirjutas:Nii, eile ostsin terve bundeli (WRC 5, 6, ja 7)
Maksis ainult 14,95€
pets2 kirjutas:Dirt 4 Rallycross oleks ka päris tore. Vaheldumisi pikkade rallydega.
Est_RuLx kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Nii, eile ostsin terve bundeli (WRC 5, 6, ja 7)
Maksis ainult 14,95€
PS! Kinnitan, et Soome konto toimib väga hästi Eesti krediitkaardiga, eile tegin 5€ ülekande psn kontole
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline