karacer kirjutas:kas täna mingi sõidu ka teeme?
Ilmselt mul ei mängi välja täna.
powwa25 kirjutas:karacer kirjutas:kas täna mingi sõidu ka teeme?
paalikas kirjutas:powwa25 kirjutas:karacer kirjutas:kas täna mingi sõidu ka teeme?
kindle pole, aga kui sõitjaid leidub, siis ehk liitun.
Sõidaks küll, ainult, et 22-00-ks lõpetaks sõidu ära, muud plaanid tehtud. Kui miski 21.00 paikku sõitma saaks oleks hea.karacer kirjutas:kas täna mingi sõidu ka teeme?
Hundikutsu kirjutas:Sõidaks küll, ainult, et 22-00-ks lõpetaks sõidu ära, muud plaanid tehtud. Kui miski 21.00 paikku sõitma saaks oleks hea.karacer kirjutas:kas täna mingi sõidu ka teeme?
Hundikutsu kirjutas:Ise lähen 20.30 paiku kimama ja, kui sel ajal veel rajal, siis osalen.
Pane F1 mäng tööle ja ma saadan sulle kutse.karacer kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Ise lähen 20.30 paiku kimama ja, kui sel ajal veel rajal, siis osalen.
kuidas ma su üles leian kui sa praegu sõitma lähed?
Nikson kirjutas:Stores praegu 4.45€. Kel 20€ kaardist 2013 ostmisest raha üle jäi, saab ka selle ära osta ja sarjast osa võtta.
Est_RuLx kirjutas:Nikson kirjutas:Stores praegu 4.45€. Kel 20€ kaardist 2013 ostmisest raha üle jäi, saab ka selle ära osta ja sarjast osa võtta.
Ohsaa pühade püss, homme peab euronicsist 20€ rahakaardi ostma. F1 2012 ja Dirt3 jube soodsalt
Nikson kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Nikson kirjutas:Stores praegu 4.45€. Kel 20€ kaardist 2013 ostmisest raha üle jäi, saab ka selle ära osta ja sarjast osa võtta.
Ohsaa pühade püss, homme peab euronicsist 20€ rahakaardi ostma. F1 2012 ja Dirt3 jube soodsalt
Dirt 3 oleks juba täna vist vajalik. Saaksid rallit kaasa teha. Kui kaarti vaja, siis soome kontole mul kohe pakkuda 20€ oma.
karacer kirjutas:Tundub et f1 2012 mäng on pooleli jäetud.
Est_RuLx kirjutas:Never PS3 peal! 30 fps ja vahest alla poolegi pole mängitav. Olen harjunud sujuva ja puhta pildiga (60fps) ja minu teada on PS3 peal ainult üks auto mäng, mis jookseb 60fps. Ja muidugi minu arvuti peal jookseb The Crew 60fps
Ehk siis, mina osa ei võta
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline