liikur kirjutas:Mis te kemplete, lülitage Penalty sisse ja laske mängul kohtunik olla. No muutub auto vahel "vaimuks", mis sellest! Vaimule ei maksa samamoodi sisse sõita nagu mittevaimule. Keegi lükkab rajalt välja ja ohver saab karistuse? Liival ukerdades ei oma see 3 seci karistust enam mingit tähtsust, aga sunnib ettevaatlikumalt sõitma. Sedasama Ascarit proovisime mõni aeg tagasi Penalty'ga, sai sõita küll. Muide, mäng lubab seda kuulsat šikaani rohkem lõigata kui arvata võiks
lamp kirjutas:Lees sinu netiga on see jama et sul on endal ka ju lääg sisse ehitatud
lamp kirjutas:Neti kohapealt, mul sellega probleemi pole ja pole kunagi olnud, lihtsalt möne mehe netiga, ka gt5-es oli probleem.ei ühildu..ehk et aivo peaks ju teadma suht pikalt siis teitega koos söitnud ja näinud ka köike
aivo80 kirjutas:Küll Lebedevid leiavad võimaluse ka selle pealt huiata
Noel kirjutas:aivo80 kirjutas:Küll Lebedevid leiavad võimaluse ka selle pealt huiata
Ma ei saa aru miks sa pole juba Bänni siin saanud? oled juba kyll isiklikke solvanguid pritsind?
Kui on veel midagi öelda siis tahad uuesti mu aadressi, julged seekord tulla ehk näkku ytlema!!!
aivo80 kirjutas:Mikk saab sarjast puhkuse.
Mihkel0987 kirjutas:aivo80 kirjutas:Mikk saab sarjast puhkuse.
Oootototototo mille eest see siis nüüd tuleb???
SpcVnd kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:aivo80 kirjutas:Mikk saab sarjast puhkuse.
Oootototototo mille eest see siis nüüd tuleb???
mõtle natuke oma kõnepruugile ja mine suud pesema :P
Mihkel0987 kirjutas:
Ammu pestud ja välja magatud ning vaatab mis siis järgmises sõidus toimuma hakkab
Mihkel0987 kirjutas:
Ammu pestud ja välja magatud ning vaatab mis siis järgmises sõidus toimuma hakkab
PS: To Aivo sa saad mulle juba boksi läbisõidu ära panna kuna jah map oskanud neid sikaane läbida.
lees00 kirjutas:lamp kirjutas:Lees sinu netiga on see jama et sul on endal ka ju lääg sisse ehitatud
Ilmselt selle tõttu et mul on mingi lambi nett
Nikson kirjutas:Jagate Kupitzaga seda?
Est_RuLx kirjutas:Umbes millal on oodata lõplikke tulemusi?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline