QUALY kell - 21:15
START kell - 21:25
RINGE: 7 (määrab lobbys olles)
REHVID: VABA (erinevatel telgedel erinevate rehvisegude kasutamine Keelatud)
Tyre/Fuel - FAST
"KODURADA"(topeltpunktid) - Nikson/Nikson
Rajaks oli 24h Nürburgring.
Est_RuLx kirjutas:Ehk siis siia teha oma pakkumised "epic final" sõidule?
sub05 kirjutas:Mina pakuks välja sellise mõnusa raja nagu Circuit de la Sarthe / Weather Changes / Time Changes
Noel kirjutas:Niksoni kodurada, mida noormees ise arvab?
Noel kirjutas:Hetkel: Nyrpa -4 laSarthe -5 GrandValley -1
Ega siinne võitja ei pruugi võita muidugiehk kasutame Track Vote´i eks näis, ootaks veel arvamusi teisteltki, ei võta kaua aega oma arvamus kirja panna
Nyrpaga on jama, see on pikk, paljud ei viitsis seda sõita, rada kitsas ja masinad kiired, 1 eksimus ja sa oled mängust väljas, puhtalt mööda saada väga raske kui eessõitja ka kiire ja vigu ei tee, mõnel pole see veel täiesti peas, tuleb sõita vähe ringe ja võimalus kohti parandada tagantpoolt väike. Seda on niigi palju sõidetud juba samas.(aint minu arvamus)
laSarthe on lai ja mitmekylgne, kuigi sirgetel NismoZ-ga raske ilmselt.
pets2 kirjutas:Ma küll mingit sõnaõigust ei oma enam, aga algselt, kui me seda mängu tegime, oli viimane rada mõeldud VOTE nupu kasutamisega (nn. üllatusmoment), et ei oleks mingit tunnist trenni, enne võistlust.
paalikas kirjutas:pets2 kirjutas:Ma küll mingit sõnaõigust ei oma enam, aga algselt, kui me seda mängu tegime, oli viimane rada mõeldud VOTE nupu kasutamisega (nn. üllatusmoment), et ei oleks mingit tunnist trenni, enne võistlust.
Kui me sõidaks stock autodega, oleks see mõeldav. Tahaks ikka pooltundi vähemalt autot ka seadistada.
Noel kirjutas:
Kõik saavadki lobbys hääletada samuti, mis seal ikka seadistada, käimakasti paned muud midagi.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist