Leian ka, et mingi infi, et mis niiskusega start on jne oleks pidanud informeerima. Mind ka ehmatas ära peale raja reseti, et 0% ainult. Tahtsin ka slikke minna vahetama, aga ei jõudnud. Kvali algas siis oli ikka 100%. Rulx jah oleks saanud kvali ajal boksis vihma rehvid alla panna ja ka oma ringid ära sõita, aga mis rehvid stardis all oleksid olnud? Vanasti olid need millega rajale tulid.
Mulle jätab ka selline korraldamine möruda maitse juurde. Oli see turbo jama peale Fujit. Muide samal rajal oli ka esimene teie poolne apsakas kunagi, mis halva maigu jättis. See Golfi sari vist, kui peale sõitu reegleid muudeti boksi sissesõidu suhtes ja osasid sõitjaid karistati. Nüüd nende Z pärast vaja vihmasõiduks muuta, kuigi algselt polnud. Ma ei tea milleks seda vaja oli. Igaüks sai omale nn koduraja valida, aga mis kasu sest on, kui asju muudetakse. Sorry, aga minuga on ka kõik selle sarjaga. Pole enam midagi küll jäänud, aga ei kisu nii sõitma. Ma pole võidu peal väljas ja ei pea seda tähtsaks, aga midagi tõukab niimoodi sellest eemale.
Sorry, ei pea kellegi peale viha ja ei pea siin mingit diskusiooni arendama hakkama, aga pidin selle ära ütlema.
Rahu!!!