%20track.jpg)
QUALY kell - 21:15
START kell - 21:25
RINGE: 49R
REHVID: VABA (erinevatel telgedel erinevate rehvisegude kasutamine Keelatud)
Tyre/Fuel - FAST
"KODURADA"(topeltpunktid) - lees009/lees009
Mihkel0987 kirjutas:Topeltpost, Cenno
Noel kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Topeltpost, Cenno
EDIT:
Topeltpostitamine on lubatud:
1) Kui on tehtud sõidu teema, siis võib peale esimest postitust autor teha teise postituse.
2) Ajaviite ja Niksoni neljapäeva sõitudes võib teha topeltpostitust, kui on tulemuste kirja panek.
Mnjaa...aga tõlgendan omatmoodi(ei tea, kas ka õigesti) punkti nr.1, ehk siis loen seda teist postitust peale oma esimese postituse postiks. (or something).
SpcVnd kirjutas:mõmmigi ei saanud sellest tõlgendusest aru
Noel kirjutas:Seda on alati tehtud, kelle pärast alustatakse kõik uuesti alustab tagant, on seda teinud kunagi minumeelest aivo, nikson paar korda ja mina...see on loomulik, kuna ehk mõni sai just parima aja ja nyyd peab uuesti tegema, oleks ju võinud Mitte uuesti alustada, oma viga et disco said, aga oleme ikka vastutulelikud inimesed ja anname võimaluse kõigile, seda enam, et alustasid ikka 3 kohalt, vist, aga sa oled kiire ja said 3 koha, väga hea tulemus sellisel rajal minu arust.
Noel kirjutas:Rulx, sa ju pidurdasid keset kurvi jätkuvalt, vaata videot, ma ei andnud isegi gaasi ja pidurdasin, ehk kuna Linnuke sai sinu taga gaasi siis ilmselt võis ka sinu taga minul lääg olla, ära hakka syydistama, sest ma pole kunagi yldjuhul rähn olnud!!! Vaadates seda mida sa tegid 25 ringil Candyle, siis ma imestan, et sa julged yldse siin hetkel midagi kaevata!!!
Est_RuLx kirjutas:Mina kellegi peale seekord kaebama ei hakka. Candy'le üritasin tagasi teha, aga see ei õnnestunud ja jäin temast maha. Vaata, mida candy tegi kurvis, mis on enne tunnelit. Ei tohi teise sõitja peale toetudes mööduda. See oli liig, mis liig.
Nikson kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Mina kellegi peale seekord kaebama ei hakka. Candy'le üritasin tagasi teha, aga see ei õnnestunud ja jäin temast maha. Vaata, mida candy tegi kurvis, mis on enne tunnelit. Ei tohi teise sõitja peale toetudes mööduda. See oli liig, mis liig.
Sellised tagasi tegemised pole aktsepteeritavad. Usun, et siin mindi mitmetest puudetega mööda. Ka minul olid powwaga küljed vist koos ja ehk seepärast mind seina ja tema auto vahele kinni suruti.Peab vaatama neid olukordi.
SpcVnd kirjutas:hea töö juck... hea töö...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist