Noel kirjutas:Kahtlustan, et Candygrup ja Mihkel teadsid, et ei tule lõpuni, kuid oli vaja ikka kurat hoida kohti kinni??? Mihkel, häbi, veel ytlesid, et tuled lõpuni. Paalikas oleks Kindlasti taht lõpuni võidelda, jäi nyyd kahjuks ilma, teen ettepaneku, et paalikas põhisse ja mihkel varusse, või siis Candygrup samuti varusse.
Nikson kirjutas:Candygrup pakkus, et teeb ise ruumi, aga pets vajutas asja käima juba. Seega teda väga süüdistada ei maksaks, küll aga Mihkel.
Noel kirjutas:Kahtlustan, et Candygrup ja Mihkel teadsid, et ei tule lõpuni, kuid oli vaja ikka kurat hoida kohti kinni??? Mihkel, häbi, veel ytlesid, et tuled lõpuni. Paalikas oleks Kindlasti taht lõpuni võidelda, jäi nyyd kahjuks ilma, teen ettepaneku, et paalikas põhisse ja mihkel varusse, või siis Candygrup samuti varusse.
Sõidust, kõik oli kena kuni esimese boksini, peale mida ringiajad nagu ikka kukkusid 2 sec võrra. Samas kiirust oli. Jäin siis ringiga saaja Kareltr taha kinni, kus kaotasin oma 10sec tema pärast, kuna ta sirgel heast peast rammib seina, keerab ette, ei lase mööda, siinkohal olen suht kindel, et kareltr sa selles sarjas enam ei osale, kuna sinukohta on tulnud veel mõnelt samad kaebused. Teine, kel pole peegleid ega tea reeglitest tuhkagi, oli vist soulbleed, no täpselt sama asi. Oli ka väga korralikke, kes kohe nägid ja lasid mööda kaotamata ise sellega aega ega ma minurespect.
2 boksil oli edu kindel, suht võit vormistamise asi. Panin siis boksist mööda, keerasin kässariga ringi ja sõitsin miski 15m tagasi ja veidi ukerdasin, sinna läks oma lisa 10sec, kedagi õnneks ei seganud, nii et tohi ma tean!
weider on päris kiire, samuti nismo z. Mu GT-R nagu saab kurvides kotti, sirgel oleks nagu jõudu piisavalt.
Aga kena oli näha 14 lõpetajatkindlasti oleks olnud 15 paalikaga.
Noel kirjutas:2 boksil oli edu kindel, suht võit vormistamise asi. Panin siis boksist mööda, keerasin kässariga ringi ja sõitsin miski 15m tagasi ja veidi ukerdasin, sinna läks oma lisa 10sec, kedagi õnneks ei seganud, nii et tohi ma tean!
Noel kirjutas:2 boksil oli edu kindel, suht võit vormistamise asi. Panin siis boksist mööda, keerasin kässariga ringi ja sõitsin miski 15m tagasi ja veidi ukerdasin, sinna läks oma lisa 10sec, kedagi õnneks ei seganud, nii et tohi ma tean!
candyman kirjutas:Kurat nagu laste aedKõigil on sada muret ja häda kogu aeg . Minu arust kui ikka registreerinud siis on se ikka registreeria oma asi kui mitu ringi ta sõidab või kas ültse sõidab. Kas se on lõpetatud põhjusega või põhjusetta. Kurat ega te raha või kulla peale ei sõida !!!!!!!!!!!!!!!! Pange oma reeglid paikka kes on registreeritud need ka sinna jäävad , kes ei registreerunud se nende oma mure. Aega oli kõigil sitaks.
Saage suureks
candyman kirjutas:Minu arust kui ikka registreerinud siis on se ikka registreeria oma asi kui mitu ringi ta sõidab või kas ültse sõidab.
candyman kirjutas:Kurat nagu laste aedKõigil on sada muret ja häda kogu aeg . Minu arust kui ikka registreerinud siis on se ikka registreeria oma asi kui mitu ringi ta sõidab või kas ültse sõidab. Kas se on lõpetatud põhjusega või põhjusetta. Kurat ega te raha või kulla peale ei sõida !!!!!!!!!!!!!!!! Pange oma reeglid paikka kes on registreeritud need ka sinna jäävad , kes ei registreerunud se nende oma mure. Aega oli kõigil sitaks.
Saage suureks
aivo80 kirjutas:Milleks hoida kohta kinni, kui sa ei tule rajale või ei sõida lõpuni?
Noel kirjutas:aivo80 kirjutas:Milleks hoida kohta kinni, kui sa ei tule rajale või ei sõida lõpuni?
Räägid endale vastu ju!!! aga just nimel õigust räägidki...
candyman kirjutas: Pange oma reeglid paikka kes on registreeritud need ka sinna jäävad , kes ei registreerunud se nende oma mure. Aega oli kõigil sitaks.
Saage suureks
Noel kirjutas:candyman kirjutas: Pange oma reeglid paikka kes on registreeritud need ka sinna jäävad , kes ei registreerunud se nende oma mure. Aega oli kõigil sitaks.
Saage suureks
Selles osas on sul õigus, aega oli pallju, oma asi, kes muneb või tulgu varem tuppa!!!![]()
Samas, mina ei näe põhjust olla põhilistis kui ma sõidan 15-nest etapist kaasa 5-el ja need poolikult. Kui samas paalikas ntx sõidab Alati lõpuni(va.disco). Kuid kuna ta ise tahtis olla varus siis ei saa ka nuriseda, lihtsalt ta on esimesed 2 etappi olnud 100% sõitja, muud midagi.
aivo ma ei mõtlegi seda, kena, et sa ytlesid, et sa loobud kohe sarja alguses sellega kõik korras, vasturääkimises see, et sasellepeale, et igayks teeb mis tahab kaua ja palju sõidab, hiljem aga, et milleks regada kui ei sõida? Kui keegi ajaviites, kordan: "ajaviites" lõpuni ei tule, siis ära hakka sõimama!
Kui enamus minutilisi, ja ma ka siis miks mitte võitu? a et sinu sarjas hakkab mulle räme koinimine??? mul on kama kas 1,2,3,6,7 koht, asi on punktides, mõistad? võtsid ju ka teiste head punktid ära, mis pole nagu väga kena.
Sarja omanik on asju vussu jätnud veits. Eks ta teeb täna korrektuure ma loodan.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline