NFSTimukas kirjutas:Kas mootori ja kere taastamine GTAuto poes läheb ka tuuningu alla?
pakun, et see ei tõsta mootori võimsust vaid taastab....seega lubatud. aga eks korraldaja teab paremini
NFSTimukas kirjutas:Kas mootori ja kere taastamine GTAuto poes läheb ka tuuningu alla?
paalikas kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Kas mootori ja kere taastamine GTAuto poes läheb ka tuuningu alla?
pakun, et see ei tõsta mootori võimsust vaid taastab....seega lubatud. aga eks korraldaja teab paremini
NFSTimukas kirjutas:Märkasin registreeritute nimekirja vaadates, et mu kodurajaks on Trial Mountain kuigi mul oli enne valitud Deep Forest kodurajaks registreerides siia sarja.
Noel kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Märkasin registreeritute nimekirja vaadates, et mu kodurajaks on Trial Mountain kuigi mul oli enne valitud Deep Forest kodurajaks registreerides siia sarja.
Kuskil on segadus siis, kuna mina nägin paalikal valitud Deep Forestit. Mis siis paalikal on tegelikult??
Noel kirjutas:pets2 kirjutas:Paalikal oli Tsukuba muide.
Mihklil oli ju algusest Tsukuba...?
Mihkel0987 kirjutas:mul oli tsukuba algusest peale
powwa25 kirjutas:Registreeriks end varusse:
powwa25/powwa25/Xanavi Nismo Z ´06/hääletus
Noel kirjutas:powwa25 kirjutas:Registreeriks end varusse:
Ok, hääletuse rada on Niksoni oma, "Topeltpunkti rajad" on kinni juba.
Nisma Z sulle, pff, memmekas, ikka kõige kiirema masinaga rajale, võt siis mingi aeglasem käula
powwa25 kirjutas:Noel kirjutas:powwa25 kirjutas:Registreeriks end varusse:
Ok, hääletuse rada on Niksoni oma, "Topeltpunkti rajad" on kinni juba.
Nisma Z sulle, pff, memmekas, ikka kõige kiirema masinaga rajale, võt siis mingi aeglasem käula
Sel juhul pole topeltpunkte.
Kuradi kiire tundub küll auto olevat.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline