pets2 kirjutas:Aivo, mis rajad sul on 3 ja 6? Ma siis ei pane neid radu, mis sinul on, on mitmepärasem
Palju sa edasi sarja algust lükkad, kas nädala jagu või ootad esimese updateni, mis online veidigi paremaks muudaks?aivo80 kirjutas:Kuna online on veel vägagi poolpidune, siis lükkan edasi sarja alguse.
Hundikutsu kirjutas:Palju sa edasi sarja algust lükkad, kas nädala jagu või ootad esimese updateni, mis online veidigi paremaks muudaks?aivo80 kirjutas:Kuna online on veel vägagi poolpidune, siis lükkan edasi sarja alguse.
SpcVnd kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Palju sa edasi sarja algust lükkad, kas nädala jagu või ootad esimese updateni, mis online veidigi paremaks muudaks?aivo80 kirjutas:Kuna online on veel vägagi poolpidune, siis lükkan edasi sarja alguse.
ma ei saa hästi küsimusest aru
Küsimuse mõte seisneb selles, et kas ootame kuni online update tuleb või on paika seatud ka mingi valupiir, kust enam sarja käivitamist edasi ei lükata, ning hakatakse sõitma ka praeguse vigase online kiuste.SpcVnd kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Palju sa edasi sarja algust lükkad, kas nädala jagu või ootad esimese updateni, mis online veidigi paremaks muudaks?aivo80 kirjutas:Kuna online on veel vägagi poolpidune, siis lükkan edasi sarja alguse.
kuna edasilükkamise põhjus on bugine online, siis ma ei saa hästi küsimusest aru
pets2 kirjutas:Ma panin end küllalti vara kirja, aga ei näe nimekirjas?
pets2 kirjutas:;) Olgu olgu....ära riidle. Tahtsin ainult sinu reaktsiooni näha.
Mine Mégane Trophy V6 Championship
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline