Mihkel0987 kirjutas:Jah nat on 2, ja ma ei näe teiste tube ka.
Mihkel0987 kirjutas:Teen homme sõidu 3 jaanuar.
Auto: Chevrolet Corvette Z06 (C6) LM Race Car
Rada: Matterhorn Dristelen
Ringe: 27
Kütuse/rehvikulu very fast
Nagu alati 22.00 on püsti tuba 22:15 start
Oleks tore kui rohkem inimesi tuleks kui 5-6
Mihkel0987 kirjutas:Omme teen siis koolivaheaja auks viimase sõidu
Auto: Valige midagi meelepärast Nascari autodest
Rada: Daytona
Ringe: 40
Rehvid: Vabavalik
Kulu: Fast
ALUSTAN VAREM 21:30 KOGUNEMINE 22:00 START
Mihkel0987 kirjutas:Mina ei tea nendest UNPN mitte midagii
Võib olla olen kunagi ammu midagi persse keeranud, sest avasin porte kunagi fifa jaoks ja ega ma seal väga täpselt ei saanud aru mida ma teen. Juhendi järgi ikka tegin
paalikas kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Omme teen siis koolivaheaja auks viimase sõidu
Auto: Valige midagi meelepärast Nascari autodest
Rada: Daytona
Ringe: 40
Rehvid: Vabavalik
Kulu: Fast
ALUSTAN VAREM 21:30 KOGUNEMINE 22:00 START
On sel mõtet? Sinu tuppa ei saa sisse, siis teiste tuppa ei saa sina jne, teistel ka probleeme. Samuti minul.
Mihkel0987 kirjutas:Omme
Noel kirjutas:Mõnus sõit ja Väga hea auto, kuid sõit oli 3 piruetti täis kuhu läks kuskil 30sec + muud vead, tankida rehve vahetada ma taas ei saanud.
Uued ja vanad, kes mingil põhjusel on jäänud mahajääjaks, ringiga saajaks: ÄRGE HOIDKE KINNI TAGANT TULEVAT KIIREMAT PALUN!!! karel on 1 kes vägisi hoidis kinni, kuid oli ka juba kogenud sõitjaid, kes seda reeglit ei järginud.
liikur kirjutas:Noel kirjutas:Mõnus sõit ja Väga hea auto, kuid sõit oli 3 piruetti täis kuhu läks kuskil 30sec + muud vead, tankida rehve vahetada ma taas ei saanud.
Uued ja vanad, kes mingil põhjusel on jäänud mahajääjaks, ringiga saajaks: ÄRGE HOIDKE KINNI TAGANT TULEVAT KIIREMAT PALUN!!! karel on 1 kes vägisi hoidis kinni, kuid oli ka juba kogenud sõitjaid, kes seda reeglit ei järginud.
Mina hoidsin küll teeserva ja lasin su mööda.
Linnuke kirjutas:Sorry Cenno, unustasin selle reegli algul üldse, pärast mõtlesin et läks vähe si..sti vist. Sa pead käima tihedamini meiega sõitmas ja ringiga tegemas et reeglid meeles püsiksid![]()
Ära pikkka viha pea, üritan õppust võtta
Mine Online võistlused - ajaviiteks
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline