Mihkel0987 kirjutas:okei ma just ostsin endale A4 ja nyyd pean veel ostma Astra
aivo80 kirjutas:Noel kirjutas:Kas ma RedBull Junioriga ei või sõita? kuna niikuinii läheb asi juba ebaõiglaseks ju...siis vist enam vahet pole nagu.
(Bernie oleks võind Vettelile ka öelda, et kuule sa sellega ei tohi sõita, sulle on see hooaeg valikus Caterham ja Marussia)
Muidugi tule. A võta suvaline auto, millega kõigist kiirem oled.
aivo80 kirjutas:DTM autode test 4. märts kell 21.30. Autod ja sõitjad on jagatud klassidesse, nagu GT300 sarjas oli. Palun võtta siis auto vastavalt enda klassile. Kui tekib autode kohta küsimus ja ei ole kindel, et lähed õiget ostma, siis kindlasti küsige üle!
Testist nii palju, et rajaks tuleb Apricot Hill, ringid panen paika teisipäevaks, aga teeb ikka täispika sõidu. Kvalifikatsiooni ei tee.
Lobby seaded:
Penalties - OFF
Damage - Light
Tire Wear / Fuel Consumption - FAST
Traction - Real
Boost - OFF
Slipstream - Real
ABS - vaba valik
TCS - OFF
Driving Line - vaba valik
SRF - OFF
ASM - OFF
Active Steering - OFF
Käigukast (AT / MT) - vaba valik
Tyres - vaba valik
Tuning - prohibited(keelatud)
Postitus jäi segaseks ja küsimusest ei saanud ka arulees00 kirjutas:Mul oli autode kohta küsimus aga pean pühapäeval selle üle kotrollima
aivo80 kirjutas:
Teeme sõidu 13.03 ja võimalusel tulge nendega autodega, mis teile on määratud.
lees00 kirjutas:aivo80 kirjutas:
Teeme sõidu 13.03 ja võimalusel tulge nendega autodega, mis teile on määratud.
Täna on 11.03
Mihkel0987 kirjutas:Loodan et sõit kestab natukene alla tunni või siis natukene üle tunni
aivo80 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Loodan et sõit kestab natukene alla tunni või siis natukene üle tunni
Sõit tuleb ~40-45 minti.
aivo80 kirjutas:Paluks siis tagasisidet ka autode kohta. Ja mõistliku, mitte capsis hüsteerilist kisa. Tänud kõigile, kes viitsisid tulla.
Mine Online võistlused - ajaviiteks
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline